Via verhalen verhouden wij ons tot elkaar en duiden we de wereld om ons heen

Doel van ieder verhaal is om iets onder de aandacht te brengen, kennis of ervaringen over te dragen, ideeën tot leven te wekken of gedachten uit te wisselen. Met vereende verbeeldingskracht wekken we deze verhalen tot leven en worden ze via alle denkbare mediakanalen de wereld ingestuurd. Onze wereld lijkt geobsedeerd door een actualiteit die veel meer communicatie en beelden genereert dan er mensen zijn. In reactie op al die ruis concentreren wij ons liever met gevoel voor stijl en detail op de ontwikkeling van geduldige presentatievormen. Met hand, hoofd en digitaal gereedschap geven wij verhalen een vorm.

Wij zijn beschikbaar om nieuwe project te starten en te realiseren.

Het ontwerpproces

Het basissysteem achter ieder ontwerpproces is een cirkelbeweging van gedachten, acties en beslissingen. Een iteratief proces waarbij de ontwerper soms een paar stappen terug moet zetten om vervolgens weer een stap vooruit te kunnen maken. Een voortdurende cyclus die het ontwerpproces voortstuwt vanuit intuïtie, associatievermogen en verbeeldingskracht. Waarbij de cirkelgang soms tot hoge frequentie wordt opgevoerd om uit het proces te ontsnappen en tot een waardevolle ingeving te komen.

Technische uitvoering

Techniek is het antwoord, maar wat is de vraag? Voor het bouwen van de websites maken wij zoveel mogelijk gebruik van open standaarden. Om beter te kunnen inspelen op de wensen van de klant, willen we ons niet binden aan een van de 1200 cms’sen zoals Wordpress. Daarom gebruiken wij frameworks zoals CodeIgniter en Symfony als basis voor het Content Management Systeem (CMS). Met behulp van deze frameworks kan het CMS gestructureerd, flexibel, uitbreidbaar en veilig zijn. De websites die we bouwen zijn geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, en desktop computers. De hosting kunnen wij organiseren of kan via een webhostingprovider naar eigen keuze worden geregeld.

Op basis van de concrete inhoud worden datastructuur, presentatie en gedrag van een applicatie bepaald. Tekst en beeld wordt via het CMS beheerd. Daarbij hoeft u zich enkel om de inhoud te bekommeren, niet om de layout, opmaak of het gedrag. Alle websittes hebben Search Engine Optimization en kunnen naar wens aangemeld worden bij google analytics.

KEYWORDS:  Linux, Apache, MySQL, SQLite, PHP, Python, CodeIgniter, Symfony, Single Page Application, HTML5, CSS3, Sass, javascript, Ajax, jQuery, HtmlPurifier, MVC, json, xml, OWASP, ESAPI, SEO, SVG, JWT

Antenna-Men
grafische- en redactionele vormgeving, softwareontwikkeling, websites, multi-media producties

Lloydstraat 15B - 3024 EA Rotterdam - mail@antenna-men.com - T 010-4367699web
Moois cultureel web magazine
Frank van der Salm web
Heijmerink Wagemakers
Archiprix 2017
WATERTORENS.NL
wijnwerk

app
Via Panam iApp by Kadir van Lohuizen
Why Mister Why? App

boek
Zeichnung als Prozess – Aktuelle Positionen der Grafik
Eversteijn, bokser, herenkapper
Report Rotterdam
Delft Design Guide
Almost Nature
Products That Last Moocs
SNELWEG X STAD / HIGHWAY X CITY
Archiprix 2017
Products that flow

publiciteit
Logos & beeldmerken
Festival Jazz International 2015
Archiprix 2017

verpakking
Johan van der Keuken Collection
Gedichten voor Dode Dieren
Keith Dunn Trance Blues
Alive Modern Savior

overig
School7


editorial_design
RET check-in check-uit
Eigenbouwer, tijdschrift voor de goede smaak


multimedia_expo
Car Girls
Products That Last Moocs
Archiprix 2017
iPortraits videoinstallation
Food is Fictie

 
 


Antenna-Men
Graphic design + software development + websites + multimedia
LLOYDSTRAAT 15B - ROTTERDAM - T 010 - 4367699
mail@antenna-men.com