Westzeedijk 238 • 3016 AN Rotterdam • 010-4367699 • mail@antenna-men.com

 
Ontwerp grafische identiteit en publiciteitsmateriaal, ontwerp en programmeren website + publiciteitscampagne: Antenna-men.
Regie en productie promotievideo’s: Moois cinematics
FIETSHANGAR is een troef in de hedendaagse stedelijke mobiliteitsaanpak. Het bevordert fietsgebruik, verbetert de leefbaarheid en visuele kwaliteit van onze woonwijken en werklocaties.
FIETSHANGAR is de geslaagde combinatie van maatschappelijk design en doordachte engineering. Betrouwbaar, veilig, gemakkelijk hanteerbaar en gewoon mooi.
FIETSHANGAR heeft meer dan 25 jaar gebruikservaring. Inmiddels staan bijna 2000 Fietshangars hun kwaliteit te bewijzen in 30 Europese steden.
EEN STAD MET MEER DAN DUIZEND FIETSHANGARS
Sinds het begin van de Fietshangar is de Gemeente Rotterdam een grote afnemer van Fietshangar. De Gemeente verhuurt plekken aan particulieren om daar hun fiets te stallen. Er staan er inmiddels meer dan 1000 en de vraag vanuit de samenleving blijft onverminderd hoog. Ondertussen zet de stad vol in op het scheppen van extra ruimte in de stad voor het toenemend fietsverkeer. De komende jaren zullen weer honderden Fietshangars worden geleverd. De Fietshangar blijkt dé fietsparkeeroplossing voor Rotterdam en haar fietsende bewoners en speelt een belangrijke rol in het mobiliteitssysteem van de stad.

 
‘We hebben dagelijks 600.000 reizigers die met de fiets van en naar de treinen reizen. Sommigen zeggen ‘kijk naar alle geparkeerde fietsen op het station, wat een probleem’. Dat is geen probleem, maar een symptoom van iets dat enorm succesvol is, ondanks het feit dat we het niet hadden gepland.’
(Fietsprofessor Marco te Brömmelstroet, universitair hoofddocent Stedenbouw aan de Universiteit van Amsterdam)
‘Onder de schijnbare wanorde van de stad, overal waar de stad met succes functioneert, bevindt zich een wonderbaarlijke orde om de veiligheid van de straten en de vrijheid van de stad te handhaven’
(Jane Jacobs, ‘De dood en het leven van grote Amerikaanse steden’)