Westzeedijk 238 • 3016 AN Rotterdam • 010-4367699 • mail@antenna-men.com

 
Ontwerp huisstijl, website, videographics, dvd covers 
cultureel TV programma Moois (sinds 1994)
Stichting MOOIS maakt sinds 1996 het cultuurprogramma MOOIS voor TV Rijnmond. Het programma wordt gemaakt door Christiaan van Schermbeek en gepresenteerd door Jack Wouterse. Moois is het langstlopende cultuurprogramma op de Nederlandse televisie met al meer dan 600 afleveringen. Een groot deel hiervan is op deze site terug te vinden
Daarnaast is MOOIS initiator en producent van cultuurdocumentaires en -series voor o.a. de ntr en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Sinds 2013 is MOOIS media ook uitgever van Puntkomma, een tijdschrift over kunst en cultuur in Rotterdam. En organisator van de OffScreen filmavonden in Worm.
MOOIS was jarenlang bij repetities, in de theaters, achter de schermen van concertzalen, in de straten. Ze sprak daar met acteurs, kunstenaars en musici en dansers. Hieruit is over de jaren een gigantisch archief ontstaan. Zoeken in dit archief kan via discipline en instellingen of via een geïndexeerde namenlijst. Dit archief wordt regelmatig aangevuld.

 
TOMORROW IS THE QUESTION
Zes baanbrekende Archiprix-projecten van jonge (landschaps)architecten en stedenbouwkundigen

Archiprix verzamelt ieder jaar de meest aansprekende afstudeerprojecten van de bouwkunde academies in Nederland. De visies van deze jonge afgestudeerden werpen vaak heel nieuw licht op de belangrijke opgaven in architectuur, stedenbouw en landschapsdesign. Zes van deze baanbrekende projecten en hun bedenkers zijn door Moois Cinematics gevangen in zes filmportretten. Ontdek hoe jonge professionals in de toekomst kijken. Zie hoe ze starten met hun eigen beroepspraktijk en verwonder je over de verstrekkendheid van hun plannen.

 
18 kunstenaarsportretten voor Forecast Platform in Berlijn, een filmische reflectie op Rotterdam als festivalstad en een omvangrijke project van concertregistraties voor het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Bij dit wereldorkest maakten we creatieve, bezielde registraties van Beethovens symfonieën 1 t/m 8 in kamermuziekbezetting. En als bekroning van het Beethovenjaar de verfilming van een prachtuitvoering van zijn laatste: de Negende - Ode an die Freude!, Beethovens troostrijke en nog altijd revolutionaire muziek, gekoppeld aan Schillers gedicht met humane kracht.
Logo en visitekaartjes

 
Directie en regie: Christiaan van Schermbeek / Editors: Arne Verbrugh, Eric van der Belt, Douwe van der Werf
Camera: Henk Leurink, Arne Verbrugh / Productie: Geert ter Steeg
Webdesign, vormgeving videographics: Yvo Zijlstra (Antenna-Men) / Programmeren responsive design website + CMS: Marcel Langenberg (Antenna-Men)