Westzeedijk 238 • 3016 AN Rotterdam • 010-4367699 • mail@antenna-men.com

 
Vormgeving + redactie
Rode Haring - onregelmatig verschijnend tijdschrift onder redactie van Herman van Bergeijk, Sjoerd van Faassen, Hans Janssen, Yvo Zijlstra
RODE HARING schrijft geschiedenis vanuit de overtuiging dat er altijd behoefte is aan goed geschreven artikelen over kunst, architectuur, literatuur, vormgeving, fotografie en aanverwante manifestaties van verbeeldingskracht die het wel erg nuchtere bestaan in ons kille landje van glans, kleur, smaak en enige geestelijke verruiming voorzien.
RODE HARING verschijnt onvoorspelbaar. Dat is de aard van het beestje dat in ons land niet eerder verscheen. De ‘red herring’ (gerookte haring) werd ooit in Engelse adelijke kringen geïntroduceerd om speurhonden tijdens drijfjachten te ontregelen. Vervolgens werd het de definitie van het type plotwending dat het bioscooppubliek van ‘whodunnit’ films op het verkeerde been moest zetten. In onze tijden van framing, hoaxing en fake-news bljkt het overtuigen van de mens dat hij bedrogen wordt inmiddels een veel grotere opgave dan hem te bedriegen. RODE HARING biedt een signaal dat u grondig informeert en inspireert om aan de waan van de dag te ontsnappen. Iets waar de honden tijdens de drijfjacht niet van durfden dromen.
RODE HARING wil u verleiden abonnee te worden. Wordt daarom RODE HARING door met een zekere onregelmaat kennis te nemen van een diversiteit aan rijk geïllustreerde artikelen over personen, ontwikkelingen en invloeden die de cultuurverschijnselen der Nederlandstaligen hebben vormgegeven. De enige voorwaarde om het voortbestaan van de volledig autonome RODE HARING te waarborgen is dat diens drukker en postbode worden betaald.
Rode Haring verschijnt onregelmatig. Losse nummers Nederland: € 13,50 (inclusief verzendkosten); Europa: €16,00 (idem). 
Abonnementen en losse nummers kunnen worden besteld via: abonnement@rode-haring.nl 

Of door € 12,50 (Nederland) of € 15 (buitenland) over te maken op rekening NL92 INGB 0798 1824 58 (BIC INGBNL2A) t.n.v. Sjoerd van Faassen onder vermelding van naam en adresHet nemen van een abonnement betekent dat elke nieuwe aflevering automatisch met rekening wordt toegezonden.
RODE HARING is te bereiken op redactie@rode-haring.nl

Redactie Herman van Bergeijk,  Sjoerd van Faassen,  Hans Janssen, Yvo Zijlstra

www.rode-haring.nl
Rode Haring verschijnt onregelmatig. Losse nummers Nederland: € 13,50 (inclusief verzendkosten); Europa: €16,00 (idem).
Abonnementen en losse nummers kunnen worden besteld via: abonnement@rode-haring.nl
Of door € 12,50 (Nederland) of € 15 (buitenland) over te maken op rekening NL92 INGB 0798 1824 58 (BIC INGBNL2A) t.n.v. Sjoerd van Faassen onder vermelding van naam en adres. Het nemen van een abonnement betekent dat elke nieuwe aflevering automatisch met rekening wordt toegezonden.
RODE HARING is te bereiken op redactie@rode-haring.nl

Redactie Herman van Bergeijk,  Sjoerd van Faassen,  Hans Janssen, Yvo Zijlstra

www.rode-haring.nl